Giriş yap
En son konular
Similar topics
Aletler Kısmı Kullanımı
1 sayfadaki 1 sayfası
Aletler Kısmı Kullanımı
Aletler Kısmı Kullanımı |
Aletler size şu konularda yardım edicektir :
************************************ http://www.yetkinforum.net/tr/alet/ *************************************************** 1- Giriş Yapılması Resimdeki gibi Forum adresiniz ya da e-postanız ve şifrenizle giriş yapıyorsunuz. ************************************************ 2- Yeni Şifre - Geri Yükleme 1. kısımdaki yerde yeni şifrenizi giriyorsunuz ve bu şifre sadece Aletler panelinde işinize yarayacaktır. Forumunuzdaki admin şifreniz değildir. 2. kısımdaki yerde ise forumunuzun yedeğini yükleyebilirsiniz. Yedek yüklerken 3 seçenek mevcuttur. Mesajlar ve Kullanıcılar >> Yedek tarihine kadar olan kullanıcılar geri yüklenip yedek yüklendiği tarihten sonraki kullanıcılar ve mesajlar silinecektir. Ya da yedek tarihinden sonra silinmiş kullanıcılar yeniden eklenecektir. Tema >> Temanızdaki yapmış olduğunuz değişiklikler geri alınır. Mesajlar ve kullanıcı sayısı sabit kalır değişme olmaz Tam yedek >> Hem tema hem de mesaj-kullanıcı sayıları yedeklenme tarihine göre düzenlenir. ***************************************** 3- Admin paneline doğrudan erişim - Şifre yollanması güvenliğinin kaldırılması Eğer sitenizdeki bazı kodlardan dolayı foruma erişemiyor iseniz direk yönetim paneline girebilmek için yukarıdaki kısmı kullanabilirsiniz. Yeni şifre yollanımını engellemek >> Şifremi unuttum linkine tıklayınca şifre gönderimini engelleyebilirsiniz. Bunu neden yapalım diyorsanız eğer ? Diyelim ki mail adresiniz çalındı ve yeni şifre talebi ile admin şifreniz de alınabilir bu nedenle bu güvenliği kapamanız gerekebilir. ************************************** 4- Şifre yollama güvenliği ayarını değiştirme - Kod hatalarını düzeltme İlk kısım yeni şifre yollanması ayarını değiştirmeniz için 2. kısım ise sitenizdeki kod hatalarını düzenleyebilmeniz için. Ana sayfanızda, kategorilerde forumlarda, kapıda vs. gibi yerlerdeki kod hatalarından dolayı forumunuzun bir kısmı görünmediğinde buradan düzeltebilirsiniz. |
Bu paylaşım Humanely1 tarafından hazırlanmış ve sunulmuştur. Anlatımın başka sitelerde yayınlanması yasaktır. © 2010 yetkin-forum.com |
1 sayfadaki 1 sayfası