Giriş yap
En son konular
Similar topics
HTML Sayfası Yapma YARDIM
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
HTML Sayfası Yapma YARDIM
Arkadaşlar ben sitemi google'a ekledim. Şimdi doğrulamaya çalışıyorum. Benim giriş sayfam ******** Google'a html şeklinde doğrulamak için sitemde şu şekilde bir sayfa olmak zorunda ********* ama bu sayfayı nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Humanely1 adlı arkadaşımızın dediği Meta tag yöntemini yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Sitenizin giriş sayfasında bu etiketi bulamadık diyor. Ben de diğer yöntem olarak html sayfası oluşturmaya çalışıyorum.
Nasıl yapabileceğimi bilen varsa lütfen söylesin. Sitemap oluşturdum onu da sitemi doğrulayamadığım için gönderemiyorum.
Lütfen yardım.
Nasıl yapabileceğimi bilen varsa lütfen söylesin. Sitemap oluşturdum onu da sitemi doğrulayamadığım için gönderemiyorum.
Lütfen yardım.
En son __Kingdom__ tarafından Çarş. 16 Eyl. 2009 - 15:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: HTML Sayfası Yapma YARDIM
bnde hic görmedim böyle bisi bende yapcam :DD:D:DD:D:D:D:D
inş paylaşım plss yöneticiler beyler arkadaslar kardeşler :S
inş paylaşım plss yöneticiler beyler arkadaslar kardeşler :S
benim bildiğim kadarıyla yetkinforum bu doğrulama yöntemini desteklemiyor bu doğrulama yöntemi ancak forumunuzun dizinine dosya upload edebiliyorsanız oluyor.
Html Sayfası oluşturuluyor ama sonu .htm oluyor. Bu arada ben yaptım. Humanely1 adlı arkadaşımızın yöntemi çok eski. Yenisini uyguladım. Oldu. Hatta şu anda iki sitem google Oyun kervanı yazınca çıkıyo:D İlk 5'te.
kingdom arkadaşımız çok güzel açıklamış yeni doğrulama yöntemi ile oluyor...
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası