Giriş yap
En son konular
Similar topics
imzalar çıkmıyor
+6
HeroMan
Come
tayfunsezgin
ImkRs
By AngraF™
todaie
10 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
imzalar çıkmıyor
sitemde mesajda imzalar gözükmüyor profilden açtığım halde başka bir yerde ayarımı var acaba
En son todaie tarafından Cuma 18 Eyl. 2009 - 1:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: imzalar çıkmıyor
Aynn Mödüllerini Açarak !!
Açmak için Dolar veya Euro Bazında Para odemen gerek !
ImkRs demiş ki:Aynn Mödüllerini Açarak !!
imzalar için modullermi gerikir allahım ya bilmiyon yanıltma adamı
imzalar için modullermi gerikir allahım ya bilmiyon yanıltma adamı
başka çözümümü war ?
Yönetim Paneli >> kullanıcı yönetimi & gruplar >> kullanıcıyı incele >> kime imza yetkisi vereceksen seç aşağıya in >> herzaman imzamı göster gibi birsey yazıyor !! evet yap olacaktır
Uyelerin bunu bilmesi gerekir Yonetim Paneline Girmeden De Yapabilirsiniz Profil >>Secenekler >> Her Zaman Imzami Ekle Evet e Bas Olacaktir
ya dediklerinizi yaptım yine olmadı offfffSoS demiş ki:Uyelerin bunu bilmesi gerekir Yonetim Paneline Girmeden De Yapabilirsiniz Profil >>Secenekler >> Her Zaman Imzami Ekle Evet e Bas Olacaktir
imza mesajların altında gzükmüyor sizde oluyormu yaa banada öğretin lütfen özelden falan yazın
Herşeyi yaptıktan sonra herhangi bir konuya mesaj atın imzanın görunmesi için....
dediklerini zaten yaptım ama benim dediğim flash görünmüyor imzaya bakınca görünüyor ama mesaj yazınca çıkmıyor.shanexx demiş ki:Herşeyi yaptıktan sonra herhangi bir konuya mesaj atın imzanın görunmesi için....
flash imzalar nasıl çıkıyor yardım plsss bende profilden imzaya gelince gözüküyor ama onun dışıncda mesajlarda gözükmüyor herşeyi denedim pufffffffff
[embed-flash(500,350)]http://s2.directupload.net/images/090913/9nmmkwt7.swf[/embed-flash+] imzam bu ama neden görünmüyor flash kodumu yanlış yoksa
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası