Giriş yap
En son konular
Similar topics
Konularınıza Yazılan Mesajlar
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Konularınıza Yazılan Mesajlar
Forumlarımızda
Son gelişinizden bu yana gönderilen mesajlar
Kendi mesajlarınız
Cevaplanmamış mesajlar
özellikleri var..Ama benim istediğim Konularınıza Yazılan Mesajlar diye bir şey koyabilirmiyiz?Yukarıdakiler gibi aynı sadece buna tıkladığımızda kendi açtığımız konulara son gelişimizden bu yana verilen cevaplar çıkacak..Bu mümkün mü?Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
Son gelişinizden bu yana gönderilen mesajlar
Kendi mesajlarınız
Cevaplanmamış mesajlar
özellikleri var..Ama benim istediğim Konularınıza Yazılan Mesajlar diye bir şey koyabilirmiyiz?Yukarıdakiler gibi aynı sadece buna tıkladığımızda kendi açtığımız konulara son gelişimizden bu yana verilen cevaplar çıkacak..Bu mümkün mü?Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
En son lupavri tarafından C.tesi 19 Eyl. 2009 - 12:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Konularınıza Yazılan Mesajlar
hayal gücüne hayran kaldım diyemiyeceğim:/ hayalinde haddi hesabı var arkadaşım bu dediğini sen yapamazsın taa üst yetkililer yapabilir :/
Gönül isterdi ki neler yapmak... Bence bu sorunun peşine düşme.
Gönül isterdi ki neler yapmak... Bence bu sorunun peşine düşme.
bu hayal değil arkadaşım..v bullletin temalarda olan bir özellik..ve bizim kullandığımız temalarla da ortak yönleri çok..belki bir bilen arkadaş vardır..bekleyelim onlar konuşsun..
Sitelerimizde bu özelik var zaten..konuya girdinmi hemen sağ köşede.
Bu var ama tam olarak istediğim şey değil bu..konuya girdiğinizde o forumdaki mesajlarınızı gösteriyor o düğme..benim dediğim ana sayfada tıkladığında son giriş yaptığınızdan o ana kadar sizin konularınıza verilen cevapları gösterecek sadece..
"Son gelişinizden bu yana gönderilen mesajlar",hem konu hem de mesaj gösterir zaten.Bunları ayırmak çok gereksizdir.Üye kendi konularının yanındaki ikonu görüyor zaten tıklayınca.Onlara bakarak da bunu ayırt edebilir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası