Giriş yap
En son konular
Similar topics
Siteye Yahoo video nasıl eklenir?
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Siteye Yahoo video nasıl eklenir?
Siteye yahoo video nasıl eklenir? Yetkinforum direkt olarak youtube ve dailymotion destegi veriyor aynısı yahoo video icin var mı acaba?
Geri: Siteye Yahoo video nasıl eklenir?
En son HeRGeLe tarafından Paz 29 Kas. 2009 - 14:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Paylasım icin tesekkür ederim.Bunun aynısı yahoo icin de olabilir mi? Acaba
YAHOO'DAN VİDEO EKLEME
ÖNCELİKLE RESİMLERDE GÖSTERİLENLERİ YAPIYORUZ...
1-SONRA O KOPYALADIĞIMIZ VİDEOALRI DİREKT KONUYA YAPIŞTIRIYORUZ..SONRA DA VİDEONUN EMDED KODUNUN SONUNDAKİ ŞU YERİ SİLİYORUZ.UYARI:EĞER SİLMEZSENİZ CEZA ALABİLİRSNİZ...
Buyrun
Tıkla
ÖNCELİKLE RESİMLERDE GÖSTERİLENLERİ YAPIYORUZ...
1-SONRA O KOPYALADIĞIMIZ VİDEOALRI DİREKT KONUYA YAPIŞTIRIYORUZ..SONRA DA VİDEONUN EMDED KODUNUN SONUNDAKİ ŞU YERİ SİLİYORUZ.UYARI:EĞER SİLMEZSENİZ CEZA ALABİLİRSNİZ...
- Kod:
@ <a href="http://video.yahoo.com" >Yahoo! Video</a></div>
Buyrun
Tıkla
embed kod alıyorum olmuyor kod gözüküyor.
simgesini de aktf ediyorum bu sefer ekranda hicbirsey olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim
simgesini de aktf ediyorum bu sefer ekranda hicbirsey olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim
Ben derdimi uzun süredir anlatamıyorum.Arkadaş sitemde embed kod deniyorum video falan gelmiyor.Daha önce de söyledim simgeyi de aktif ediyorum ekranda hicbisey olmuyor.(Simge altı cizili A).Src den sonra ki adresi alıyorum flash arasına koyuyorum yahoo video paneli geliyor ama video calısmıyor.Lütfen yardımcı olun? Bu konuyu daha önce de actım artık rahatsızlık vermek istemiyorum.Yani embed kod nasıl calıstırabilirim ? Lütfen yardımcı olun? (Flash kodu olarak sadece yahoo video da sorunum var)
kardes yonetım panelı-genel yonetım-mesajlar ve e postalar-configürasyon dan html kodunu aç ve https://destek.yetkin-forum.com/script-kod-problem-bolumu-f28/foruma-videolar-eklemeyeni-anlatym-hepsi-var-t57192.htm burdakılerden yahoo vıdeoyu bul yap
dedecan123- Benimle iyi olun, yeni üyeyim
Html kodu açık bende. Embed kod icin hicbisey gelmiyor.Sizden ricam sitemde bir video denemesi yapabilirmisiniz?
Adres mecburiyetten veriyorum amacım reklam falan degil
"www.hakkarimforum.net"
Video, Film ,Dizi ,Animasyon-- Genel Videolar bölümünde(Yahoo video)
Adres mecburiyetten veriyorum amacım reklam falan degil
"www.hakkarimforum.net"
Video, Film ,Dizi ,Animasyon-- Genel Videolar bölümünde(Yahoo video)
kardes uye oldum ben benı yonetım panelıne sok ayarlım bı de ozelden msn nı at
kardes konu tmm dır bakabılırsın
ama bıras kodları bıras duzenle
Videonun embed kodunu alın ve <embed src="xxx"> xxx yerinde yazılı olan URL'yi alın ve flash kodlarıa arasında koyun.
Örnek:
Örnek:
Ustam yukardaki yazılarımı okumadıgın belli tesekkür ederim yine de yardımın icin ama sitemde sorun var ve ben yardımcı birisini bulamıyorum üzücü olan bu
acon10 demiş ki:Ustam yukardaki yazılarımı okumadıgın belli tesekkür ederim yine de yardımın icin ama sitemde sorun var ve ben yardımcı birisini bulamıyorum üzücü olan bu
Merhaba,
Sadece yahoo'da böyle bir sorun yaşıyorsan sorun yahoo'dadır ve yahoo'nun bu durumda yapacak birşeyi yok
Başka video adreslerini kullan
Videoların cogu yahoo da mesela dizi falan eklemek istiyorum diger video sitelerinde yok bu bildiginiz bir yer varmı yahoo dısında? İyi günler
Videoların cogu yahoo da mesela dizi falan eklemek istiyorum diger video sitelerinde yok diziler. Bildiginiz bir yer varmı yahoo dısında dizi eklemek için? İyi günler
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası