Giriş yap
En son konular
Similar topics
Favicon
+2
hipertansiyon
PB-Fans
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Favicon
Arkadaşlar siteyi taradım nerdeyse hepsini denedim hatta arama motorlarından araştırdım
işte resmi kücültüp upload ettim forumda favikon bölümüne ekledim görülmedi
sonra demiş bazı arkadaslar favikon sitesinden yap onuda denedim ama benim sitede görünmedi gene
belki tarayıcımdan kaynaklansa ummuyorum çünkü diğer sitelerde görüyorum,
sizce ne yapmam lazım?
Şimdiden teşekkürler.
işte resmi kücültüp upload ettim forumda favikon bölümüne ekledim görülmedi
sonra demiş bazı arkadaslar favikon sitesinden yap onuda denedim ama benim sitede görünmedi gene
belki tarayıcımdan kaynaklansa ummuyorum çünkü diğer sitelerde görüyorum,
sizce ne yapmam lazım?
Şimdiden teşekkürler.
En son PB-Fans tarafından C.tesi 5 Ara. 2009 - 21:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
PB-Fans- ****
Geri: Favicon
Merhaba,
Favikonun .png veya .jpg gibi formatlarda değil .ico formatında olması gerekir ve siz bu formata uygun bir resim sunucusuna yüklemelisiniz.
Eğer doğru adımlar izlediyseniz favikon gözükür veya size biraz gecikmeli gözükebilir
Favikonun .png veya .jpg gibi formatlarda değil .ico formatında olması gerekir ve siz bu formata uygun bir resim sunucusuna yüklemelisiniz.
Eğer doğru adımlar izlediyseniz favikon gözükür veya size biraz gecikmeli gözükebilir
ico formatını denedim sonra dosya seklinde indi, sonra onu tekrar upload ettim ve bana görünmedi yeşil bir favikon var yetkin forumun o gözüktü.
PB-Fans- ****
Bu sitedeki favikonları kullanabilirsin ..
resmin url sini kopyala sitene ekle ..( anlatımı bu forumda yapıldığı için yazmıyorum)
- Spoiler:
- http://mppierce66.home.comcast.net/~mppierce66/web/fi/
resmin url sini kopyala sitene ekle ..( anlatımı bu forumda yapıldığı için yazmıyorum)
Misafir- Misafir
bende png uzantılı belki bu neden olabilirmi ? 16x16 boyutlarında ..benim örneği kullanırmısın ?(sitem profilimde var favikon kendi yapımım)
Misafir- Misafir
netin i.e kendi işareti var sende de , bende de şuan
neden kaynaklanıyor bir çözemedim.
neden kaynaklanıyor bir çözemedim.
PB-Fans- ****
Aradan 24 saat gecti, flood için kusura bakmayın.
Bilen yok mu? ):
Olmazsa da artık benden kaynaklanıyor, bir olmadı ne yaptıysam.
Bilen yok mu? ):
Olmazsa da artık benden kaynaklanıyor, bir olmadı ne yaptıysam.
PB-Fans- ****
Browser olarak ne kullanıyorsan diğeri ile değiştir o zaman tekrar bak ..mozilla ie google veya opera hangisinde göründüğüne bak değilse yaptığın yerin resmini buraya yolla bakalım ..bendeki bu şekilde:
Misafir- Misafir
Merhaba,
Internet explorer sadece .ico olan flaviconlari gösteriyor (ayrica resimin boyu 16x16 pixel'i gecmemelidir) diger formalari (.PNG, .GIF,...) sadece FireFox gösteriyor
Resimi hangi site ile upload ettiniz ?
Internet explorer sadece .ico olan flaviconlari gösteriyor (ayrica resimin boyu 16x16 pixel'i gecmemelidir) diger formalari (.PNG, .GIF,...) sadece FireFox gösteriyor
Resimi hangi site ile upload ettiniz ?
Paradiz hanım gerekli cevabı vermiş fakat ben şunu eklemek isterim;
Elinizde Mozilla Firefox var ise buradan sitenizi bir gözlemleyiniz, aynı şekilde IE sürümünüzü v8 yapma şansınız var ise güncelleyip gözlemleyiniz. Sonucunu yazarsanız sevinirim
Elinizde Mozilla Firefox var ise buradan sitenizi bir gözlemleyiniz, aynı şekilde IE sürümünüzü v8 yapma şansınız var ise güncelleyip gözlemleyiniz. Sonucunu yazarsanız sevinirim
Önce yardımlarınız için teşekkürler
Paradiz Hanım,
İcoyu burdan yaptım, burdan bir arkadaş vermişti. http://mppierce66.home.comcast.net/~mppierce66/web/fi/
Upload ettim sitede "loadtr" diye bir site.
No62,
İ.e 7 kullanıyorum, ama yetkinforumun sitelerinde faviconu görüyorum, yükseltmem şart mı?
Edit: benimkisini o site gif olarak yapmış, kusura bakmayın.
Normal olarak görünmesi için hangi yerden yapmalıyım.
Paradiz Hanım,
İcoyu burdan yaptım, burdan bir arkadaş vermişti. http://mppierce66.home.comcast.net/~mppierce66/web/fi/
Upload ettim sitede "loadtr" diye bir site.
No62,
İ.e 7 kullanıyorum, ama yetkinforumun sitelerinde faviconu görüyorum, yükseltmem şart mı?
Edit: benimkisini o site gif olarak yapmış, kusura bakmayın.
Normal olarak görünmesi için hangi yerden yapmalıyım.
PB-Fans- ****
Devamlı İE7 kullanacaksan resmin uzantısını .ico olarak değiştir..yapamazsan resmi buraya upload et yardımcı olacaklardır..
resmin normal boyutunu da verebilirsen daha kolay olur..
resim boyutlandırmayı biliyorsan 16x16 boyutlandır farklı kaydet dediğinde .ico uzantısını seç ve kaydet upload sitesinden url alabilirsin ..
resmin normal boyutunu da verebilirsen daha kolay olur..
resim boyutlandırmayı biliyorsan 16x16 boyutlandır farklı kaydet dediğinde .ico uzantısını seç ve kaydet upload sitesinden url alabilirsin ..
Misafir- Misafir
iyi upload sitesi öyler misiniz o zaman, uğraştırıyorum kusura bakmayın.
PB-Fans- ****
Merhaba,
Paradiz Hanım teşekkürler,oldu.
Yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
= > kilit.
Paradiz Hanım teşekkürler,oldu.
Yardımda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
= > kilit.
PB-Fans- ****
Biriside Banada Yapabılır Mı Rica Etsem G Harfi İle Tesekkurler Ben Yapamadım Yardımcı Olursanız sevınırım.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası