Giriş yap
En son konular
Similar topics
Sıra Yönetimi
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Sıra Yönetimi
Öncelikle herkese merhaba...
Ben sıra yönetiminden Moderatör diye bir sıra açtım adminin hemen altına.Fakat bunu bir moderatöre eklemek için ne yapmam gerekiyor?Örneğin gruplarda kayıtlı kullanıcılardan yapıyorduk ama sıra yönetiminde nereden yapılacağını bilmiyorum.Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Ben sıra yönetiminden Moderatör diye bir sıra açtım adminin hemen altına.Fakat bunu bir moderatöre eklemek için ne yapmam gerekiyor?Örneğin gruplarda kayıtlı kullanıcılardan yapıyorduk ama sıra yönetiminde nereden yapılacağını bilmiyorum.Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Geri: Sıra Yönetimi
Eger Sıra Ekli İse Kullanıcı Yonetımı ve Gruplar - Kullanıcıyı Incele Yanı Hanqı Kısıye Sıra Vereceksen O Kısnın Uzerıne Tıkla Sonra En Altta Sıra Adı Var Oradan Ne Yapmak Istıyorsan Onu Sec Gonder De.
çok teşekkürler yaptım bir sorum daha olacak sizi yoruyorum ama...
Örneqin bu site:http://vega.nstars.org/forum.htm
Duyurular,Genel,Geyik vs var bunları kendi sitemde de yapmak istiyorum kategori olarak denedim olmuyor hala hepsi "Forum" altında toplanmış şekilde...
Eğer forumumun bir özelliğini falan değiştirmem gerekiyorsa nasıl yapıldığını da belirtirseniz sevinirim...
Forum adresim:metin2-kronikleri.hareketforum.com
Duyurular,Genel,Geyik vs var bunları kendi sitemde de yapmak istiyorum kategori olarak denedim olmuyor hala hepsi "Forum" altında toplanmış şekilde...
Eğer forumumun bir özelliğini falan değiştirmem gerekiyorsa nasıl yapıldığını da belirtirseniz sevinirim...
Ayrıca forumda mesajların altında imza gözüksün istiyorum bunun için ne yapmalıyım?
Yönetim Paneli
Kullanıcı Yönetimi & Gruplar
Kullanıcı Yönetimi
Kullanıcıların Seçimleri
Kullanıcı ve Forum Temel Ayarları
İmzaya İzin Ver
Hayır dersen adminler dışında kimse kullanamaz.
Gruplar dediğinde bir tablo çıkar sol taraftan bir grup ismine tıkla ve >> seçeneğine tıkla .
Tüm kullanıcılar dersen ise herkez kullanabilir.
Kendin İmzan İçin.
Seçenekler
Her zaman İmzaya İzin ver
Evet Yap.
Kullanıcı Yönetimi & Gruplar
Kullanıcı Yönetimi
Kullanıcıların Seçimleri
Kullanıcı ve Forum Temel Ayarları
İmzaya İzin Ver
Hayır dersen adminler dışında kimse kullanamaz.
Gruplar dediğinde bir tablo çıkar sol taraftan bir grup ismine tıkla ve >> seçeneğine tıkla .
Tüm kullanıcılar dersen ise herkez kullanabilir.
Kendin İmzan İçin.
Seçenekler
Her zaman İmzaya İzin ver
Evet Yap.
KorkusuzWarrior demiş ki:çok teşekkürler yaptım bir sorum daha olacak sizi yoruyorum ama...
Yonetim Paneli - Genel Yonetım - Kategoriler ve Forumlar - bu İşaret Tıkla Istediğiniz forum tipini seçin : Kategori Yapın Kategoriye Devam Etmek İcin Forum Yapın Daha 2.Kategori icin Yine Istediğiniz forum tipini seçin : Kategori Secın.
bu şekilde olması gerekmiyor mu?Malesef hala aynı durumda burda böyle gözüküyor sitemde ise gözükmüyor
Yönetim Paneli
Afiş Asmak
Straküter Ve Hiriyarşı
Indeksdeki kategorileri ayırın :
Orta Seç Gonder.
Afiş Asmak
Straküter Ve Hiriyarşı
Indeksdeki kategorileri ayırın :
Orta Seç Gonder.
Sorununuz cözüldükten sonra konu ikonunu olarak degistirin.
Kilit.
Kilit.
momenthe- Yetkinemektar
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası