Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu
Yetkinforum'un destek forumuna hoş geldiniz Smile

Eğer üye iseniz lütfen giriş yapınız, eğer henüz üye değilseniz ve forumdan tam olarak yararlanmak istiyorsanız bizim topluluğumuza katılabilirsiniz

Bu forum gibi ücretsiz forum kurmak
Forumotion support forum

Redirection...
Öğretici Konular Ara...
Sorularınızın Cevaplarını daha kolay bulabilmek için bu arama yerini kullanabilirsiniz !

Görünüm olarak :

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» [Önemli] Türk destek forumunda artık destek verilmeyecektir.
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptySalı 12 Ekim 2021 - 23:12 tarafından ankatr

» Çok Acil Bir Yardım Çağrısı
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyÇarş. 20 Ara. 2017 - 19:27 tarafından maxivizyonum

» Domain hakkinda
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyÇarş. 20 Ara. 2017 - 17:50 tarafından maxivizyonum

» Yıllar Önce Açtığım Siteye Ulaşamıyorum Kapatmak İstiyorum.
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyCuma 15 Eyl. 2017 - 23:08 tarafından Percy

» Profil alani
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyPerş. 25 Mayıs 2017 - 1:37 tarafından snappy

» Portal istek
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyCuma 19 Mayıs 2017 - 8:06 tarafından Kertelek

» Kategorilerin üzerine duyuru
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyC.tesi 13 Mayıs 2017 - 16:29 tarafından Maxelle

» SSL Sertifika güvenli değil htpps
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyPerş. 11 Mayıs 2017 - 17:04 tarafından Atiim

» Anasayfa Son Mesajlar Çerceve
googda sitem bir türlü gözükmüyor EmptyPaz 7 Mayıs 2017 - 1:14 tarafından Maxelle

Bedava forum kurmak
Facebook/Twitter
googda sitem bir türlü gözükmüyor Twitter   googda sitem bir türlü gözükmüyor Facebook_boton
googda sitem bir türlü gözükmüyor 85243212  googda sitem bir türlü gözükmüyor Dailym10

Similar topics

googda sitem bir türlü gözükmüyor

5 posters

??z?ld? googda sitem bir türlü gözükmüyor

Mesaj tarafından admin! Paz 20 Ara. 2009 - 12:36

merhaba arkaşlar ben sitemi bi türlü google kaydedemedim.g mail hesabıyla kaydedilen yöntemlede kaydettim fakat yine çıkmadı bunn kesin ve kısa yolunu sitesi googlede çıkan biri anlatabilirmi acaba ?

En son admin! tarafından Paz 20 Ara. 2009 - 14:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

admin!

Uyarı yok

??z?ld? Geri: googda sitem bir türlü gözükmüyor

Mesaj tarafından sernames Paz 20 Ara. 2009 - 13:26

bak arkadaşım eğer siteni güncellemez isen zaten googleda gerilere düşersin eğer sitende en azından bilgi verici birşey yoksa geri düşerdin hem biraz sabırlı ol elbet çıkar senin gibi milyarlarca insan sitesini googleye kayıt yaptırıyor
    sernames
    sernames
    Aktif-Üye !
    Aktif-Üye !

Erkek
    Banli

http://sernames.yetkinforum.com/forum.htm

Mesaj tarafından admin! Paz 20 Ara. 2009 - 13:28

ok Wink

admin!

Uyarı yok

Mesaj tarafından Joshua Paz 20 Ara. 2009 - 13:28

süreklı aktif olması lasım sitenin bıde bu konuyu incele kesınlıkle cıkacaktır

https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/siteni-tek-tykla-tum-arama-motorlaryna-kaydet-t58493.htm

burakb2 king
    Joshua
    Joshua
    Aktif-Üye !
    Aktif-Üye !

Erkek
    Uyarı yok

https://destek.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından momenthe Paz 20 Ara. 2009 - 13:59

Merhaba,

Sitenizi ekledikten sonra bir müddet beklemelisiniz.Eklediginiz gibi cıkmaz.
    Ayrıca diger arkadaslarında dedigi gibi sitenizin sürekli aktif olması gerekiyor.Üye sayısı, konu sayısı, mesaj sayısı vs. bunların hemen hemen hergün artması gerekiyor.Her gün güncel konuların eklenmesi gerekiyor.Sitenize üye cekmek icin toplist sitelerine eklemeniz gerekiyor vs.

Tesekkürler
    momenthe
    momenthe
    Yetkinemektar

Erkek
    Uyarı yok

Mesaj tarafından STF-U™ Paz 20 Ara. 2009 - 14:07

Merhaba

Bende de oluyodu ama siteniz aktif olmalı yani canlı mesela ben bi site ekledim ama hiç aktif değildi adresi yazınca çıkıyor ama şimdiki ise 2. ve 3. sıra arasında mücadele ediyor Very Happy Very Happy Very Happy
    STF-U™
    STF-U™

Erkek
    1 Uyarı

http://wweturkiye.yetkinforum.com/forum.htm

- Similar topics