Giriş yap
En son konular
Similar topics
googda sitem bir türlü gözükmüyor
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
googda sitem bir türlü gözükmüyor
merhaba arkaşlar ben sitemi bi türlü google kaydedemedim.g mail hesabıyla kaydedilen yöntemlede kaydettim fakat yine çıkmadı bunn kesin ve kısa yolunu sitesi googlede çıkan biri anlatabilirmi acaba ?
En son admin! tarafından Paz 20 Ara. 2009 - 14:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
admin!- ****
Geri: googda sitem bir türlü gözükmüyor
bak arkadaşım eğer siteni güncellemez isen zaten googleda gerilere düşersin eğer sitende en azından bilgi verici birşey yoksa geri düşerdin hem biraz sabırlı ol elbet çıkar senin gibi milyarlarca insan sitesini googleye kayıt yaptırıyor
süreklı aktif olması lasım sitenin bıde bu konuyu incele kesınlıkle cıkacaktır
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/siteni-tek-tykla-tum-arama-motorlaryna-kaydet-t58493.htm
burakb2
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/siteni-tek-tykla-tum-arama-motorlaryna-kaydet-t58493.htm
burakb2
Merhaba,
Sitenizi ekledikten sonra bir müddet beklemelisiniz.Eklediginiz gibi cıkmaz.
Ayrıca diger arkadaslarında dedigi gibi sitenizin sürekli aktif olması gerekiyor.Üye sayısı, konu sayısı, mesaj sayısı vs. bunların hemen hemen hergün artması gerekiyor.Her gün güncel konuların eklenmesi gerekiyor.Sitenize üye cekmek icin toplist sitelerine eklemeniz gerekiyor vs.
Tesekkürler
Sitenizi ekledikten sonra bir müddet beklemelisiniz.Eklediginiz gibi cıkmaz.
Ayrıca diger arkadaslarında dedigi gibi sitenizin sürekli aktif olması gerekiyor.Üye sayısı, konu sayısı, mesaj sayısı vs. bunların hemen hemen hergün artması gerekiyor.Her gün güncel konuların eklenmesi gerekiyor.Sitenize üye cekmek icin toplist sitelerine eklemeniz gerekiyor vs.
Tesekkürler
momenthe- Yetkinemektar
-
Merhaba
Bende de oluyodu ama siteniz aktif olmalı yani canlı mesela ben bi site ekledim ama hiç aktif değildi adresi yazınca çıkıyor ama şimdiki ise 2. ve 3. sıra arasında mücadele ediyor
Bende de oluyodu ama siteniz aktif olmalı yani canlı mesela ben bi site ekledim ama hiç aktif değildi adresi yazınca çıkıyor ama şimdiki ise 2. ve 3. sıra arasında mücadele ediyor
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Yönetim paneliyle ilgili sorunlar :: [Çözümlenmiş] Yönetim paneliyle ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası