Giriş yap
En son konular
Similar topics
arkadaşlar buda nedir
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
arkadaşlar buda nedir
bu hep takılı kalıyor, neden nasıl düzeltilir.
resim
https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2v1p25c.jpg
resim
https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2v1p25c.jpg
En son FoRuMKuRDu tarafından Paz 27 Ara. 2009 - 14:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: arkadaşlar buda nedir
ama bazen öyle oluyorki.. takılıp kalıyor firefoxun sağ alttaki yükleniyor simgesi bile öyle kalıyor. sayfa yüklenmiyor 2 saat
Merhaba,
Konuya 24 saat içersinde yanıt gelmezse tekrar mesaj gönderebilirsiniz ama 24 saat içersinde flood yapamazsınız.
Google Analytc'e bilgisayarınız bağlanamadığı için oyle oluyor veya sitenizde çok fazla kod yerleştirdiniz yüklemede gecikiyor
Konularda bu şekilde boş mesajlar atmanız hesabınızın belli bir süre yasaklanmasına neden olabilir
Lütfen bir daha olmasın!
Konuya 24 saat içersinde yanıt gelmezse tekrar mesaj gönderebilirsiniz ama 24 saat içersinde flood yapamazsınız.
Google Analytc'e bilgisayarınız bağlanamadığı için oyle oluyor veya sitenizde çok fazla kod yerleştirdiniz yüklemede gecikiyor
Ahtapot demiş ki:Hayalete katılıyorum
Konularda bu şekilde boş mesajlar atmanız hesabınızın belli bir süre yasaklanmasına neden olabilir
Lütfen bir daha olmasın!
tamam sorun çözüldü arkadaşlar kilitleyebilirsiniz yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası