Giriş yap
En son konular
Similar topics
Bi Bakarmısınız
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
Bi Bakarmısınız
- Kod:
[b][list=1][*]Forum Kuralları;
[color=red]1.[/color] Argo Sözler, Türkçe Dışı Kelimeler ve Harfler Kesinlikle Kullanmayınız!
[color=red]2.[/color] Forumun Huzurunu Bozacak ve Tartışma Yaratacak Hareketlerde Bulunmayınız!
[color=red]3.[/color] Aynı Konuyu 1'den Fazla Açmayınız. Arama Yaptıktan Sonra Açılması Rica Olunur.
[color=red]4.[/color] Alıntılara Lüfen Alıntı,Size Ait Olanlara Bana Ait Yazmayı Unutmayınız.
[color=red]5. [/color]Şarkı paylaşacaksanız Dinleme Linki Paylaşmayınız
[color=red]6.[/color] Gereksiz Flood Yapmayınız ...
[color=red]7.[/color] Özel Mesajla Site Reklami Yapmayiniz ...
[color=red]8.[/color] Sirf Paylasim olmasi icin gereksiz paylasimlar yapmayınız
[color=red]9. [/color]Konuları gerektikleri yerlere aciniz .
[color=red]10.[/color]Reklam icerikli paylasimlar yapmayiniz ...
[color=red]11[/color].Yaptiginiz yanlis davranislardan toplam 3uyari alacaksiniz. (4.de uzaklastirma)
[color=green]Lütfen Kurallara Uyalım Ne Siz Üzülün ve Sinir Olun Nede Biz. Bunlar Emir Değil Sadece Ricadır!=)
Simdilik Bu Kadar Okuduğunuz İçin Teşekkür Ediyoruz Yönetim...[/color][/list][/b]
Portalıma üstteki metini aynı şekülde ekliyorum ama ne renkli ne kalın nede liste şeklinde olmuyor neden acaba ?
En son ibrahimsezgin tarafından C.tesi 9 Ocak 2010 - 19:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Bi Bakarmısınız
Buyrun..
- Kod:
<fieldset><legend><strong><font color="#ff0000">Forumun kurallari</font></strong></legend><font color="#ff0000">
<font color='FF0000'>1.</color> Argo Sozler, Turkce Disi Kelimeler ve Harfler Kesinlikle Kullanmayiniz!
<font color='FF0000'>2.</color> Forumun Huzurunu Bozacak ve Tartisma Yaratacak Hareketlerde Bulunmayiniz!
<font color='FF0000'>3.</color> Ayni Konuyu 1'den Fazla Acmayiniz. Arama Yaptiktan Sonra Acilmasi Rica Olunur.
<font color='FF0000'>4.</color> Alintilara Lutfen Alinti,Size Ait Olanlara Bana Ait Yazmayi Unutmayiniz.
<font color='FF0000'>5. </color>Sarki paylasacaksaniz Dinleme Linki Paylasmayiniz.
<font color='FF0000'>6.</color> Gereksiz Flood Yapmayiniz ...
<font color='FF0000'>7.</color> Ozel Mesajla Site Reklami Yapmayiniz ...
<font color='FF0000'>8.</color> Sirf Paylasim olmasi icin gereksiz paylasimlar yapmayiniz..
<font color='FF0000'>9. </color>Konulari gerektikleri yerlere aciniz .
<font color='FF0000'>10.</color>Reklam icerikli paylasimlar yapmayiniz ...
<font color='FF0000'>11</color>.Yaptiginiz yanlis davranislardan toplam 3uyari alacaksiniz. (4.de uzaklastirma)
<font color='9ACD32'>Lutfen Kurallara Uyalim Ne Siz Uzulun ve Sinir Olun Nede Biz. Bunlar Emir Degil Sadece Ricadir!=)
Simdilik Bu Kadar Okudugunuz Icin Tesekkur Ediyoruz Yonetim...</color></list></b>
Buyrun:
- Kod:
<b><fieldset><legend><strong><font color="#ff0000">Forumun kurallari</font></strong></legend></color><br>
<font color='FF0000'>1.</color> Argo Sozler, Turkce Disi Kelimeler ve Harfler Kesinlikle Kullanmayiniz! <br>
<font color='FF0000'>2.</color> Forumun Huzurunu Bozacak ve Tartisma Yaratacak Hareketlerde Bulunmayiniz!<br>
<font color='FF0000'>3.</color> Ayni Konuyu 1'den Fazla Acmayiniz. Arama Yaptiktan Sonra Acilmasi Rica Olunur.<br>
<font color='FF0000'>4.</color> Alintilara Lutfen Alinti,Size Ait Olanlara Bana Ait Yazmayi Unutmayiniz.<br>
<font color='FF0000'>5. </color>Sarki paylasacaksaniz Dinleme Linki Paylasmayiniz.<br>
<font color='FF0000'>6.</color> Gereksiz Flood Yapmayiniz ...<br>
<font color='FF0000'>7.</color> Ozel Mesajla Site Reklami Yapmayiniz ...<br>
<font color='FF0000'>8.</color> Sirf Paylasim olmasi icin gereksiz paylasimlar yapmayiniz..<br>
<font color='FF0000'>9. </color>Konulari gerektikleri yerlere aciniz .<br>
<font color='FF0000'>10.</color>Reklam icerikli paylasimlar yapmayiniz ...<br>
<font color='FF0000'>11</color>.Yaptiginiz yanlis davranislardan toplam 3uyari alacaksiniz. (4.de uzaklastirma)</color><br>
<font color='9ACD32'>Lutfen Kurallara Uyalim Ne Siz Uzulun ve Sinir Olun Nede Biz. Bunlar Emir Degil Sadece Ricadir!=)<br>
Simdilik Bu Kadar Okudugunuz Icin Tesekkur Ediyoruz Yonetim...</color></list></b>
Buyrun..
- Kod:
<fieldset><legend><strong><font color="#ff0000">Forumun kurallari</font></strong></legend><font color="#ff0000">
<legend><b><font color='FF0000'>1.</color> Argo Sozler, Turkce Disi Kelimeler ve Harfler Kesinlikle Kullanmayiniz!</legend>
<legend><font color='FF0000'>2.</color> Forumun Huzurunu Bozacak ve Tartisma Yaratacak Hareketlerde Bulunmayiniz!</legend>
<legend><font color='FF0000'>3.</color> Ayni Konuyu 1'den Fazla Acmayiniz. Arama Yaptiktan Sonra Acilmasi Rica Olunur.</legend>
<legend><font color='FF0000'>4.</color> Alintilara Lutfen Alinti,Size Ait Olanlara Bana Ait Yazmayi Unutmayiniz.!</legend>
<legend><font color='FF0000'>5. </color>Sarki paylasacaksaniz Dinleme Linki Paylasmayiniz.!</legend>
<legend><font color='FF0000'>6.</color> Gereksiz Flood Yapmayiniz ...!</legend>
<legend><font color='FF0000'>7.</color> Ozel Mesajla Site Reklami Yapmayiniz ...!</legend>
<legend><font color='FF0000'>8.</color> Sirf Paylasim olmasi icin gereksiz paylasimlar yapmayiniz..</legend>
<legend><font color='FF0000'>9. </color>Konulari gerektikleri yerlere aciniz .</legend>
<legend><font color='FF0000'>10.</color>Reklam icerikli paylasimlar yapmayiniz ...</legend>
<legend><font color='FF0000'>11</color>.Yaptiginiz yanlis davranislardan toplam 3uyari alacaksiniz. (4.de uzaklastirma)</legend>
<legend><font color='9ACD32'>Lutfen Kurallara Uyalim Ne Siz Uzulun ve Sinir Olun Nede Biz. Bunlar Emir Degil Sadece Ricadir!=)
Simdilik Bu Kadar Okudugunuz Icin Tesekkur Ediyoruz Yonetim...</color></b></legend>
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası