Giriş yap
En son konular
Similar topics
Google problemi..!
+4
yeLken
Ceo
kral_ferdici
chalap
8 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Google problemi..!
Siteyi google da aradığım zaman sadece ana sayfa başlığı görünüyo site açıklaması falan hiç çıkmıyo...
Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim?
search engines ayarlarım tam yani site açıklaması mevcut...
Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim?
search engines ayarlarım tam yani site açıklaması mevcut...
Geri: Google problemi..!
kral_ferdici demiş ki:arkadaşım siteni google dogrulaman lazım
https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/yenygoogle-site-doorulamasy-t37182.htm
alın burdan sitenizi dogrulayın
sağolun da o linkte verilenin aynısını 3 kere yaptım ama doğrulama yapılamıyo...
o alanların dolu olduğunu zaten ilk mesajda belirtmiştim...yine de teşekkürler
Benimde sormak istediğim bi soru var bu konuda..Googleda sitem için şuan bu foruma giremezsiniz, yönetici bakım yapıyor gibi bişey çıkıyor..Nasıl düzeltirim..
yeLken demiş ki:Benimde sormak istediğim bi soru var bu konuda..Googleda sitem için şuan bu foruma giremezsiniz, yönetici bakım yapıyor gibi bişey çıkıyor..Nasıl düzeltirim..
arkadaşım
Yönetim Paneli
Genel Yönetim
Forum
Configürasyon
gelip
Site açıklaması: gelip burda ne yazıyorsa silin sonra buraya yine sitenize ne açıklama yazacaksanız yazın ve
sonra gönder deyin
sonra
http://www.google.com/addurl/?hl=en&continue=/addurl
bu linke tıklayıp yine sitenzi kayıt edin sorununuz çözülür
arkadaşım sitene konu aç ve sitenin googlenin indexlemesini bekle
ve sitene bir kaç konu aç ozman olur
ve sitene bir kaç konu aç ozman olur
tamam konu var ma eski konuların her kaç konu çarsan google siteni öle indexler unutma sorunun çözüldü
sitenizi aktif tutmalısınız site tanımını site içeriğine göre yapmalısınızki google bu sorunu çözebilsin
doğrulamada neden sorun yaşanıyor olabilir acaba???
site adresim falan değişmedi herşey aynı...
site adresim falan değişmedi herşey aynı...
sitenizi dogruladıktan 1hafta sonra dizine ekliyor.
sitenizin hızlı indexlenmesi için güncel ve özgün içerik yükleyin.
ve googlede aranan kelimeleri anasayfa ve site ismi yapınız.
mesela siteniz oyun hilesi sitesi ama siz anasayfaya gidip forum mekanı fln yazarsanız
aramalarda etkilenir. Onun yerine en kral oyun hileleri fln yazın benim tavsiyem
sitenizin hızlı indexlenmesi için güncel ve özgün içerik yükleyin.
ve googlede aranan kelimeleri anasayfa ve site ismi yapınız.
mesela siteniz oyun hilesi sitesi ama siz anasayfaya gidip forum mekanı fln yazarsanız
aramalarda etkilenir. Onun yerine en kral oyun hileleri fln yazın benim tavsiyem
Önceden site ismim açıklama ile beraber çıkıyodu googleda.Şu an neredeyse sadece link çıkacak hiç bişey yazmıyo.kopyalayıp yapıştırıcam görüntüyü ama reklam derler...
bu durumun sebebi site doğrulamasının yapılmaması olabilir demişlerdi.Anlatıldığı şekilde yaptım fakat 'doğrulnamadı' uyarısı çıkıyo sürekli..!
bu durumun sebebi site doğrulamasının yapılmaması olabilir demişlerdi.Anlatıldığı şekilde yaptım fakat 'doğrulnamadı' uyarısı çıkıyo sürekli..!
sorunuzun yanıtı:::Tüm konularınızı ziyaretçilere kapamışınızda o yüzden...googlede bir ziyaretçi gibidir kapalı olan hiçbir bölüme giremiyor..düzelmesi için yapcağınız tek şey...konuları ziyaretçilere açıp...mesajları ziyaretçilere kapamaktır..o zaman googlede tüm konu başlıklarınız çıkar...
Bunu hiç düşünmemiştim çok teşekkürler o dediğiniz düzeltmeyi hangi bölümden yapmam gerekir ?
Forumu ve mesajlarını görüntüle ---->Herkes
konular veya mesajlar yaz ---->Üyeler
mi yapmam gerekir ?
konular veya mesajlar yaz ---->Üyeler
mi yapmam gerekir ?
evet öyle yapmanız gerekir mega tags etiketi eklerken en az 3 kelimeyi sitenize uygun girdiyseniz sorun olmaz
Google kontrol panelinden sitenizi kontrol etmem için ö.m den bana sitenizi bildirin
++Google Türkiye Temsilcisi++
Google kontrol panelinden sitenizi kontrol etmem için ö.m den bana sitenizi bildirin
++Google Türkiye Temsilcisi++
Bu arada foruma eklenen linkleri,konularda veya mesajlarda yer alan linkleri ziyaretçilerin görmesini engellemem için ne yapmam gerekir?
Bir konu içerisinde bir soru sorabilirsiniz. İki soru sormak isterseniz ilk mesajınızda sormalıydınız.
Kilit
Kilit
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası