Giriş yap
En son konular
Similar topics
Haber Kodlarıyla İlgili Yardım
+3
PoLsen
ßy_styLe
Yakuza60
7 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Haber Kodlarıyla İlgili Yardım
Arkadaşlar , Benim Forumdaki Mesela Haber Bölümüne Kayan Haber Kodları Eklicem , Spor Köşesi Bölümüme Kayan Spor Haberleri Kodları Eklicem Tamam Kodlar Netten Bulurum Sorun Değilde Her Bölüme Ayrı Nasıl Eklicem HTML'den Yaptım Sadece Anasayfamda Oluyor.
Umarım Anlatabilmişimdir , Yardım Ederseniz Sevinirim , Herkeze Kolaylıklar Dilerim
Umarım Anlatabilmişimdir , Yardım Ederseniz Sevinirim , Herkeze Kolaylıklar Dilerim
En son Yakuza60 tarafından Salı 6 Nis. 2010 - 22:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Haber Kodlarıyla İlgili Yardım
Modeleriniz açık ise ;
Afiş asmak
Modeler
Genel Yönetim
Header_overall'in içine atınız kodlarınızı her sayfada görünecektir.
eqeR deiLse ;
kodlarınız yönetim paneli>>genel yönetim>>mesaglar ve e-postalar>>anounscements>>
Activate announcements :evet yapın
Announcements display :all pages yapın
Scrolling :kapatı seçin diğerlerini ellemeyin şimdi anasayfada kodlarınız alın
basın ve kodlarınızı oaraya ekleyin olacaktır
Afiş asmak
Modeler
Genel Yönetim
Header_overall'in içine atınız kodlarınızı her sayfada görünecektir.
eqeR deiLse ;
kodlarınız yönetim paneli>>genel yönetim>>mesaglar ve e-postalar>>anounscements>>
Activate announcements :evet yapın
Announcements display :all pages yapın
Scrolling :kapatı seçin diğerlerini ellemeyin şimdi anasayfada kodlarınız alın
basın ve kodlarınızı oaraya ekleyin olacaktır
Dostum Yardımın İçin Teşekkürler Fakar Bu Sadece AnaSayfamda Gözükmekte Ben Bunu Belli Bir Foruma Nasıl Yönlendircem ?
Yonetim Paneli - Genel Yonetim - Kategoriler Forumlar Sonra Hangı Kategoriye Spor Yada Haber Kayan Seklınde Eklemek İstiyorsanız
O Kısma gelin Sonra Acıklama Kısmına Gelin Kodu Ekleyiniz....
O Kısma gelin Sonra Acıklama Kısmına Gelin Kodu Ekleyiniz....
İyi Ama Ozaman Böyle Resimdeki Gibi Forum Anasayfada Başlıgın Yanında Gözüküyor , Benim İstediğim Başlıgın İçersinde Üstte Olması
sorununuzu gerçekten anlamıyorum siz ne yapmak istiyorsunuz kodun her sayfada görünmesinimi istiyorsunuz?
Yaw Örnekte Bulamıyorum Ki Simdik SS Göndersem Anlatsam.
Usta Bak Şimdik
Anasayfadan Spor Kategorimize Girdik
Burada TURKUAZLA KUTU İçine Aldıgım Forumda Nerede Oldugum İbaresiyle , Forum Başlıkları Arasında Olan Yere , BURAYA yazan yere.
Haber Kodları Eklicem Anlıcagın Her Sayfaya Özel Haber Kodu Nasıl Eklerim ?
Bunun Cevabını Bilen Olabilecegini yada Olamayacagını Bilen Arkadaşlar İllaki Vardır , En Azından Olur , Olamaz ya da Alternatif Sunsanız Cok Yararı Olcak , İlgilenmezsenizde Canınız Sagolsun Ama Herkeze Yarayacak Bişey İlkse İlk Değilse Herkez Biliyordur Zati Benim Acemiliğimdir
Kolaylıklar Yetkin Forum
Usta Bak Şimdik
Anasayfadan Spor Kategorimize Girdik
Burada TURKUAZLA KUTU İçine Aldıgım Forumda Nerede Oldugum İbaresiyle , Forum Başlıkları Arasında Olan Yere , BURAYA yazan yere.
Haber Kodları Eklicem Anlıcagın Her Sayfaya Özel Haber Kodu Nasıl Eklerim ?
Bunun Cevabını Bilen Olabilecegini yada Olamayacagını Bilen Arkadaşlar İllaki Vardır , En Azından Olur , Olamaz ya da Alternatif Sunsanız Cok Yararı Olcak , İlgilenmezsenizde Canınız Sagolsun Ama Herkeze Yarayacak Bişey İlkse İlk Değilse Herkez Biliyordur Zati Benim Acemiliğimdir
Kolaylıklar Yetkin Forum
Merhaba,
Modeler açık olmadan eklemeniz mümkün değil. Ancak forum açıklamalarına ekleyebiliyorsunuz (üstte verilmiş). Modeleriniz açık olsa da yapabileceğinizi sanmıyorum ama yapabilecek kişiler varsa konuya yazar.
Modeler açık olmadan eklemeniz mümkün değil. Ancak forum açıklamalarına ekleyebiliyorsunuz (üstte verilmiş). Modeleriniz açık olsa da yapabileceğinizi sanmıyorum ama yapabilecek kişiler varsa konuya yazar.
Eyvallah Mod'um Zaten Anasayfamda Haber Kodu Var Ben Forumda Özele İndirgemeye Çalısıyorum Mentalite Bu Yani Teşekkürler İlginize.
Yakuza60 demiş ki:Eyvallah Mod'um Zaten Anasayfamda Haber Kodu Var Ben Forumda Özele İndirgemeye Çalısıyorum Mentalite Bu Yani Teşekkürler İlginize.
Yokmu Arkadaşlar Yardım ? Sabahtan Beri Beklıyorum ha
merhabalar Böyle birşey evet imkansız modellersiz fakat şmyle birşey uygulayabiliriz ;
Üstte kayan haberler buraya tüm haberleri eklersin olur biter ..
Üstte kayan haberler buraya tüm haberleri eklersin olur biter ..
Yakuza60 demiş ki:Yakuza60 demiş ki:Eyvallah Mod'um Zaten Anasayfamda Haber Kodu Var Ben Forumda Özele İndirgemeye Çalısıyorum Mentalite Bu Yani Teşekkürler İlginize.
Yokmu Arkadaşlar Yardım ? Sabahtan Beri Beklıyorum ha
O Haberi 2 Şekilde Koyarsın Kategorinin Altında Çıkar Veya Kategoritye Girer Konu Açar Orda Yayınlarsın Başka Türlü Koyamazsın Heralde Birde Modelsiz İmkansız
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası