Giriş yap
En son konular
Similar topics
Mesaj Paneli Gözükmüyor
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Mesaj Paneli Gözükmüyor
Selamın Aleyküm.
Arkadaşlar siteme girdiğimde,açtığım konular için mesaj yazma paneli gözükmüyor.Ancak alıntı ile cevap verilebiliniyor.Sorun nedir?.
Bide ikinci olarak,sitemin teması siyah,ama yönetici ve moderatörlerin isimleri sitede mavi olarak gözüküyor.Bunu nasıl değişirim.Bide kendim tema yapacağım bi program vs bişey varmı?.
Teşekkür ederim.
Arkadaşlar siteme girdiğimde,açtığım konular için mesaj yazma paneli gözükmüyor.Ancak alıntı ile cevap verilebiliniyor.Sorun nedir?.
Bide ikinci olarak,sitemin teması siyah,ama yönetici ve moderatörlerin isimleri sitede mavi olarak gözüküyor.Bunu nasıl değişirim.Bide kendim tema yapacağım bi program vs bişey varmı?.
Teşekkür ederim.
En son Dj Rapix tarafından Perş. 8 Nis. 2010 - 14:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Mesaj Paneli Gözükmüyor
Tema yapmak için herhangi bir program tasarlanmışl değil , panelinizden kendiniz yapabilirsiniz .
Mesaj paneli dediğiniz yer hızlı cevap ise
buda mod vs. renkler değiştirmek için
Mesaj paneli dediğiniz yer hızlı cevap ise
mango demiş ki:Yönetim Paneli >> Genel Yönetim >> Mesajlar Ve E-postalar >> Configürasyon >> Hızlı cevaplara izin ver : Evet, Eğer Yetkinforum.Com Gibi Olmasını İstiyorsanız.. Etkin genişletilmiş mesaj düzenleyicisi : Evet >> Mesajlarda WYSIWYG modunu aktif et : Evet Yapın.. Ve Gönderin.
atiim demiş ki:* Yönetim Paneli
* Kullanıcı Yönetimi & Gruplar
* Grup Yönetimi
buda mod vs. renkler değiştirmek için
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası