Giriş yap
En son konular
Similar topics
Lütfen Yardım edin
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Lütfen Yardım edin
Forumda herhangi bir resim koyduğumda arka plana o resim den birkaç tane oluyor forumda. Resmin arka planda sabit tek ve büyük bir resim olması için ne yapabilirim? Lütfen yardım edin. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Geri: Lütfen Yardım edin
Merhaba,
Resminizin Kenarları Olmasın Ve Yazıların Köşeleri Yada Farklı Olmuyacak Şekilde Transparent Yada Arka Planınızın Rengi Neyse Ona Göre Oluşturun Ve Sadece Bir Köşe Uyarlı Olmasın Ya Çapraz Yada Düz Bir Şekilde Koyun O zaman Bir Fark Göremiyeceksiz Ve Resminiz Büyük Olmasına Dikkat Edin.
Resminizin Kenarları Olmasın Ve Yazıların Köşeleri Yada Farklı Olmuyacak Şekilde Transparent Yada Arka Planınızın Rengi Neyse Ona Göre Oluşturun Ve Sadece Bir Köşe Uyarlı Olmasın Ya Çapraz Yada Düz Bir Şekilde Koyun O zaman Bir Fark Göremiyeceksiz Ve Resminiz Büyük Olmasına Dikkat Edin.
arkadaşım dediğini tam olarak anlamadım.Foruma yap bozuk olan örneği görelim ona göre bir çare düşünürüz
Hiçbir şey anlamadım anlattığınız için yine de çok teşekkür ederim. Örnek yok elimde daha önce bir sitede görmüştüm ama şimdi siteyi kaybettim. Mesela bu resmi arka plana koyduğumda bir tane tüm arka planı kaplayan büyük resim olsun istiyorum. Bu resim büyük ama yine de arka planda 2 tane oluyor.
http://www.ressim.net/upload/e1b4b2f1.jpg
http://www.ressim.net/upload/e1b4b2f1.jpg
Merhaba,
Resmi Koydum Tam Boy Kapladı Güzel Gözükmüyor Yani Tek Renk Mesela Örnek Şu Şekilde ;
Resmi Koydum Tam Boy Kapladı Güzel Gözükmüyor Yani Tek Renk Mesela Örnek Şu Şekilde ;
http://hitskin.com/themes/13/82/97/i_background.png
Sorun çözülmüş ama ben sana bilgi amaçlı neden olduğunu söyleyeyim.
Resim,forumun kapladığı alandan küçükse,yetkinforum otomatik olarak doldurmak için çoğaltıyor.Arkaplan dolsun diye...
Ancak birbirine uyan resimlerde tekmiş gibi gözükür .. Arkaplan ölçüsünü bilip ona göre resim koyarsan tek resim olur yanii
Resim,forumun kapladığı alandan küçükse,yetkinforum otomatik olarak doldurmak için çoğaltıyor.Arkaplan dolsun diye...
Ancak birbirine uyan resimlerde tekmiş gibi gözükür .. Arkaplan ölçüsünü bilip ona göre resim koyarsan tek resim olur yanii
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası