Giriş yap
En son konular
Similar topics
Bunu Nasıl Yaparım
+2
sernames
AlacaForum
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
Bunu Nasıl Yaparım
sitelerin birinde siteye kar yağyordu bunu modalsiz yapa bilirmiyiz ?
En son AlacaForum tarafından Paz 2 Mayıs 2010 - 18:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Bunu Nasıl Yaparım
sanırsam bunu ben yazmıştım?? kafanı kaldrıp bir yukarı baksan?-Ece- demiş ki:Merhaba ;
==> https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/forumlarda-kar-yaoyyor-kod-t56972.htm
sernames demiş ki:sanırsam bunu ben yazmıştım?? kafanı kaldrıp bir yukarı baksan?-Ece- demiş ki:Merhaba ;
==> https://destek.yetkin-forum.com/yinize-yaryyacak-eyler-f14/forumlarda-kar-yaoyyor-kod-t56972.htm
Argo kelime kullanmanıza gerek yok aynı anda yazmışız
Mesajımı sildim iyi forumlar
En son sernames tarafından Paz 2 Mayıs 2010 - 18:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sernames demiş ki:aynı anda yazamayız mutlaka size uyarı verir insanlara yalan söylemeyin kafanı kaldırıp yukarı baksana argoysa evet argo kullandım +beni beni uyarma gibi bir yetkiniz yok-Ece- demiş ki:sernames demiş ki:sanırsam bunu ben yazmıştım?? kafanı kaldrıp bir yukarı baksan?-Ece- demiş ki:Merhaba ;
Uyarmıyorum
Zamana bir bakın siz 5:00 ben 5:00 'da yazmışım
En son sernames tarafından Paz 2 Mayıs 2010 - 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sernames demiş ki:-Ece- demiş ki:sernames demiş ki:aynı anda yazamayız mutlaka size uyarı verir insanlara yalan söylemeyin kafanı kaldırıp yukarı baksana argoysa evet argo kullandım +beni beni uyarma gibi bir yetkiniz yok-Ece- demiş ki:
Uyarmıyorum
Zamana bir bakın siz 5:00 ben 5:00 'da yazmışım
Uyarmıyorsun öylemi bıraktı buna yetkililer karar versin oradaki saat 00 dakikayı ifade ediyor sonuçta saniye farkı var bu aynı dakika içinde olsa bile uyarı verdiği manasına gelir
Ne söylüyorsun acaba
Anlamıyorumda
En son sernames tarafından Paz 2 Mayıs 2010 - 18:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sernames karşınızdaki bir bayan biraz daha saygıLı oLabiLirsiniz belkide qörmedi.
En son sernames tarafından Paz 2 Mayıs 2010 - 18:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sernames demiş ki:HeR0 demiş ki:sernames karşınızdaki bir bayan biraz daha saygıLı oLabiLirsiniz belkide qörmedi.
Arkadaşım özel mesaja gel o bayanı kısaca anlatayım sana
Ne yani kod çalmak mı ?
Kod çaldım diye sizinle kavga edemem ama şuanda tüm forumlar facebook chat kodunu koymuş durumda
En son sernames tarafından Paz 2 Mayıs 2010 - 18:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sernames demiş ki:-Ece- demiş ki:sernames demiş ki:HeR0 demiş ki:sernames karşınızdaki bir bayan biraz daha saygıLı oLabiLirsiniz belkide qörmedi.
Arkadaşım özel mesaja gel o bayanı kısaca anlatayım sana
Ne yani kod çalmak mı ?
Kod çaldım diye sizinle kavga edemem ama şuanda tüm forumlar facebook chat kodunu koymuş durumda
Bak herkez kendi kusurunu nasıl biliyor sadece facebook kodu çalsan gene iyi herşeyi çalıyorsun neyse sahte Jojo görüşmemek üzere
Sahte Jojo 'mu ?
Mesajımı sildim diyor özür diledi bence kanaatim Siz hala olayı uzatıyorsunuz
admin değilim ama kardes sorununun daha cbk cozulmesını ıstıorsan konu baslıqını daha acıklayıcı yap Lütfen Tekrar Soluyorum admın deilim ama iyiliğin için
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası