Giriş yap
En son konular
Similar topics
Announcements Fonksiyonunun Kullanımı(Internet Explorer)!?
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
Announcements Fonksiyonunun Kullanımı(Internet Explorer)!?
Bu özelliği(annoncements) kullandım.Nitekim Mozilla Firefox tarayıcısı ile çok düzgün bir şekilde çalışır vaziyette.Fakat Internet Explorer tarayıcısında görüntülediğimde sayfamı, hareket etmesi gereken yazı hareket etmiyor.Ayrıca duyuruda eklediğim küçük resimlerde yok olmuş vaziyette.
Özet olarak "Genel Yönetim=>Mesajlar ve E-Postalar=>Announcements" modülünün yapması gereken eylem Internet Explorer tarafından gösterilmiyor.Ne yapmalıyım da Internet Explorer'da da bu özelliğin aktif hale gelmesini sağlayabilirim?
Özet olarak "Genel Yönetim=>Mesajlar ve E-Postalar=>Announcements" modülünün yapması gereken eylem Internet Explorer tarafından gösterilmiyor.Ne yapmalıyım da Internet Explorer'da da bu özelliğin aktif hale gelmesini sağlayabilirim?
En son derhasan tarafından C.tesi 15 Mayıs 2010 - 3:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Announcements Fonksiyonunun Kullanımı(Internet Explorer)!?
Tarayıcılarda Bazen Böyle EksikLikler oluyor Malesef..
Merhaba,
Sorununuzu Herkes Yaşıyor Nedeni Eklediğiniz Kodlar Farklı Tarayıcıların Farklı Çözünürlüğü Vardır. Bu Düzeltmek Çok Zordur Eklediğiniz Her kodu Çözünürlüklerin Ortağını Bulmak ve Tekrardan Yapıştırmaktır.O yüzden Hangi Tarıyıcıda İyi Gözüküyorsa O Tür Bilgilendirme Yapabilirsiniz!
Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
Sorununuzu Herkes Yaşıyor Nedeni Eklediğiniz Kodlar Farklı Tarayıcıların Farklı Çözünürlüğü Vardır. Bu Düzeltmek Çok Zordur Eklediğiniz Her kodu Çözünürlüklerin Ortağını Bulmak ve Tekrardan Yapıştırmaktır.O yüzden Hangi Tarıyıcıda İyi Gözüküyorsa O Tür Bilgilendirme Yapabilirsiniz!
Umarım Yardımcı Olmuşumdur.
Pek istediğimi elde edemedim ama en azından kendi çabamla o işin olamayacağını öğrenmiş oldum Peki, ilgilendiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Ben exploerdan girince problem olmuyor sadece arada bir duruyo
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası