Giriş yap
En son konular
Similar topics
Google addense :)
+2
Help!
haramzade
6 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
Google addense :)
Arkadaşlar daha önce birçok kez yetkindestekde karşılaştığım googleaddenseye yetkinforum uzantılı sitelerle kayıt olunurmu olunmazmı sorusunun cevabını aradım buldum ancak bi sorunum oldu )
sitemi kabul ettiler reklam kodunu dahi aldım ancak reklamı sitenin ancak bi html sayfasına konulduğunda oluyor üye imzalarına yada herhangi başka biyere koymak için ne yapmamız lazım ??
Kabul ettiler ama reklam kodunu koyucak yer yok ((
sitemi kabul ettiler reklam kodunu dahi aldım ancak reklamı sitenin ancak bi html sayfasına konulduğunda oluyor üye imzalarına yada herhangi başka biyere koymak için ne yapmamız lazım ??
Kabul ettiler ama reklam kodunu koyucak yer yok ((
En son haramzade tarafından Salı 25 Mayıs 2010 - 1:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Geri: Google addense :)
Kodun yoksa kod veririm de ne demek ya Adam sana niye para kazandırsın? Çakallara yem olmayın..
Kodu anasayfa içeriğine veya duyuru olarak her sayfada gözükcek şekilde koyabilirsiniz. Profil, imza ve mesaj içinse Modeler gereklidir.
Kodu anasayfa içeriğine veya duyuru olarak her sayfada gözükcek şekilde koyabilirsiniz. Profil, imza ve mesaj içinse Modeler gereklidir.
EVET MODELERSİZ OLMAZ(MESAJ,İMZA VS. İÇİNDE OLACAKSA) FAVORİİNDİR HAKLI Xd :d
Bilgielr için teşekkür ederim google dan aldığım kodu sitedeki üyelerimin imzalarına ve çok yoğunca girilen sayfalara koydum hesabım para doluyor google addense kabul etmiyor diyenler yalan sölüyolar benden sölemesi )
Şuan hesabım para doluyor :DD
Şuan hesabım para doluyor :DD
haramzade : Hesabım para doluyor diyorsun. Muhtemelen $5 civarında kazanmışsındır daha
Abartmaya gerek yok. Özellikle free forumlarda çok fazla kazanılmıyor, kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın
Abartmaya gerek yok. Özellikle free forumlarda çok fazla kazanılmıyor, kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın
Yhaf Benım Bıldııgm Adsense Uye Olursun Sıtenı Google Inceler Otomatık Koyulur O Reklamlar Yanlısmıyım Oyle Olması gerekıyor Google Reklamları Budur
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası