Giriş yap
En son konular
Similar topics
acil yardım.!!(müzik kutusu hakkında)
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
acil yardım.!!(müzik kutusu hakkında)
- Kod:
<embed allowScriptAccess="never" src="http://vfradio.com/musicplayer/flash/music_player.swf" width="370" height="212" align="middle" menu="false" quality="high" bgcolor="Transparent" name="index" allowScriptAccess="never" type="application/x-shockwave-flash" wmode="outo" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
kodunu siteme direkt olarak yazdığımda 1. şekildeki gibi çıkıyor. ancak kendi şarkımı yazdığımda 2. şekildeki gibi çıkıyor. (şekiller aşağıda) bunu nasıl düzeltebilirim.? ve de nasıl birden fazla parça yükleyebilirim.?
lütfen yardım edin.!!
Geri: acil yardım.!!(müzik kutusu hakkında)
MÜZİK UPLADIGIN SİTE VERİOR OKODU ARKDASIM
NERDEN UP ETTİN KODUNU NERDEN ALDINSA ORAYA SOR
NERDEN UP ETTİN KODUNU NERDEN ALDINSA ORAYA SOR
directupload.net'ten upload yaptım şarıkıyı, kodu da buradan aldım... kodu aldığım yerde denilenin aynısını yaptım, ama yeşil bir kutu çıktı ve tek şarkı çıktı...
Yoo Birsorun yok Calısıyo Bn Forum uma Koydum Gir baK Ultima.Forum.st
Bide Sen onu
Yönetim Paneli-Afişasmak-[SAg Alta Anasayfa]-Genebilgiler e Yapıstıryon demi
Bide Sen onu
Yönetim Paneli-Afişasmak-[SAg Alta Anasayfa]-Genebilgiler e Yapıstıryon demi
LegenDSouL- **
evet dediğiniz yere yapıştırıyorum... nasıl 1'den fazla parça yükleyebilirim.??
çalıştığını ben de biliyorum, ancak tek şarkı çıkıyor. nasıl birden fazla şarkı koyacağım.??
yaw bir yardım eden çıksın lütfen... bu kod bana acil lâzım...
sorumu anlamadınız heralde... bu kodu koyduğum zaman tek bir müzik çalabiliyorum... ben, birden fazla müzik çalmak istiyorum.... nasıl yapacağım.??
sorumu anlamadınız heralde... bu kodu koyduğum zaman tek bir müzik çalabiliyorum... ben, birden fazla müzik çalmak istiyorum.... nasıl yapacağım.??
arkadaşlar konuyu açalı 1 hafta geçti, hâlâ bir cevap yok...
Merhaba,
Kendi şarkınızı ekleyemezsiniz. Flash bilginiz varsa şarkıları tek bir swf üzerine gömer ve kendinize bir flash player yaparsınız.
Eğer yoksa jQuery Music Player diye ararsanız oldukça güzel şarkı oynatıcıları var, ancak bunu kullanmak için müzikler ve oynatıcı için host lazım olucak.
Kendi şarkınızı ekleyemezsiniz. Flash bilginiz varsa şarkıları tek bir swf üzerine gömer ve kendinize bir flash player yaparsınız.
Eğer yoksa jQuery Music Player diye ararsanız oldukça güzel şarkı oynatıcıları var, ancak bunu kullanmak için müzikler ve oynatıcı için host lazım olucak.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası