Giriş yap
En son konular
Similar topics
online sayısını arttırmak hakkında
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
online sayısını arttırmak hakkında
Selamlar,,
Değerli arkadaşlar saat ayarı yapılarak online listesinde siteye gün içinde giriş çıkış yapan üyemi online listesindeo an sitedeymiş gibi göstermem mümkünmü mümkünse nasıl yapabilirim saygılarımla,,
Değerli arkadaşlar saat ayarı yapılarak online listesinde siteye gün içinde giriş çıkış yapan üyemi online listesindeo an sitedeymiş gibi göstermem mümkünmü mümkünse nasıl yapabilirim saygılarımla,,
Geri: online sayısını arttırmak hakkında
Yok Hayır Olmazmondragon demiş ki:Selamlar,,
Selamlar,,
Teşekür ederim sn adminim lakin bazı sitelerde görüyorum online sayısı 600 yada 700 görünüyor ama sayaç kodunu bakınca online sayısaı 20 yada 15 görünüyor bunu anlıyamadım
Teşekür ederim sn adminim lakin bazı sitelerde görüyorum online sayısı 600 yada 700 görünüyor ama sayaç kodunu bakınca online sayısaı 20 yada 15 görünüyor bunu anlıyamadım
Kullanıcı Yönetimi> Kullanıcı Seçimler >Time in minutes before a member is considered "Offline" : 60
Böyle yaparsan kullanıcı çıkış yapmadan direk sayfayı kapatınca 1 saat daha online görünür
Böyle yaparsan kullanıcı çıkış yapmadan direk sayfayı kapatınca 1 saat daha online görünür
Yanlış Bilgilendir me Vermeyelim Bu Bir Kullanıcının En Fazla 60 Dakika .Online kalabilmesinin GösterirTrouble demiş ki:Kullanıcı Yönetimi> Kullanıcı Seçimler >Time in minutes before a member is considered "Offline" : 60
Dene istersen?!
Beni Hatırla seçeneğini seçmediyse 1 saat kalır ama orası 0 ise sayfayı kapadığnda gider
Beni Hatırla seçeneğini seçmediyse 1 saat kalır ama orası 0 ise sayfayı kapadığnda gider
Merhaba,
Cevaplanmamış konular ortaya çıkmaması için, bunu yapmayı unutmayın :
Ayrıca, size yardımcı olan üyeyi, teşekkür butonuna tıklayip teşekkür edebilirsiniz veya, kendisine rep puanı verebilirsiniz, bunun için mesajın yanında olan "+" lere tıklamalısınız.
Yetkinforum'da görüşmek üzere.
Cevaplanmamış konular ortaya çıkmaması için, bunu yapmayı unutmayın :
- Konuda olan ilk mesajınızdaki bu resme tıklıyorsunuz.
- ve bu ikonu seçiyorsunuz
-----------------------------
Ayrıca, size yardımcı olan üyeyi, teşekkür butonuna tıklayip teşekkür edebilirsiniz veya, kendisine rep puanı verebilirsiniz, bunun için mesajın yanında olan "+" lere tıklamalısınız.
Yetkinforum'da görüşmek üzere.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Forumunuzun görünüşünü yönetin :: [Çözümlenmiş] Forumunuzun görünüşünü ile ilgili sorular
1 sayfadaki 1 sayfası