Giriş yap
En son konular
Similar topics
moderatör gibi sıfatları nasıl böyle çerçeve içine alabilirim?
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası
moderatör gibi sıfatları nasıl böyle çerçeve içine alabilirim?
https://i.servimg.com/u/f45/11/55/88/75/mod12.png
arkadaşlar admintratör gibi sıfatları nasıl bu şekilde yaparım? birde administratörlere
nasıl panel açabilirim,resim taşıma ,silme yetlisi verebilirim.yardım edebilir misiniz?
arkadaşlar admintratör gibi sıfatları nasıl bu şekilde yaparım? birde administratörlere
nasıl panel açabilirim,resim taşıma ,silme yetlisi verebilirim.yardım edebilir misiniz?
Geri: moderatör gibi sıfatları nasıl böyle çerçeve içine alabilirim?
Bu konuda rütbe verme alma gibi özellikleri nasıl kullanabilirsiniz o anlatılmakta .
Ayrıca moderatörlerin panelide sadece bu kısımdır .
Ayrıca moderatörlerin panelide sadece bu kısımdır .
çok teşekkür ederim ama bu cevaplar olmuyor.ben admin olarak zaten konuları taşıya biliyorum ama birde administratöre panel açmak istiyorum.o paneli nerden açabilirim acaba?
diğeride rütbe vermeyi yaptım,ama o rütbeleri çerçeve içine almak istiyorum yukarıdaki kinkte olduğu gibi,bilen varsa yardımcı olur mu lütfen?
diğeride rütbe vermeyi yaptım,ama o rütbeleri çerçeve içine almak istiyorum yukarıdaki kinkte olduğu gibi,bilen varsa yardımcı olur mu lütfen?
serdem demiş ki:çok teşekkür ederim ama bu cevaplar olmuyor.ben admin olarak zaten konuları taşıya biliyorum ama birde administratöre panel açmak istiyorum.o paneli nerden açabilirim acaba?
Adminlere ayrı bir panel çamazsın bu özellik yetkin forumda bulunmakta anca yönetici grubuna bir üyeyi eklersen yönetim paneline girebilir.
Rütbeyi çerçeve içine almazsın ama profili bir çerçeve içine alabilirsin bu konuyu incele.
Bu Özellği Hangi, Forumda Gördüyseniz Linki Verebilirmisiniz...
&víŁ demiş ki:Bu Özellği Hangi, Forumda Gördüyseniz Linki Verebilirmisiniz...
http://kadinca.benimforum.org/pratik-bilgiler-f26/karbonatn-faydalar-t1940.htm#32416
http://elisidunyasi.bestforumonline.com/taktir-ve-teekkur-f110/bugun-icimden-boyle-geldi-forum-arkadalaryma-t6236.htm#179048
*KoRkUsUz* demiş ki:serdem demiş ki:çok teşekkür ederim ama bu cevaplar olmuyor.ben admin olarak zaten konuları taşıya biliyorum ama birde administratöre panel açmak istiyorum.o paneli nerden açabilirim acaba?
Adminlere ayrı bir panel çamazsın bu özellik yetkin forumda bulunmakta anca yönetici grubuna bir üyeyi eklersen yönetim paneline girebilir.
Rütbeyi çerçeve içine almazsın ama profili bir çerçeve içine alabilirsin bu konuyu incele.
eğer adminstratör ya da co admine panel çamayacaksam onlar bu rütbeyi napsınlar li ben anlamadım.bundan önce bir forumda sadece moderatördüm...ve resim silip,taiyabiliyordum diğwer arkadaşların resimlerini düzenleyebiliyordum...modken bunu yapabiliyordum ama yardımcılarıma rütbe verip kullanma imkanı veremiyorummm...ben anlatamıyorum galiba:(((
eğer adminstratör ya da co admine panel çamayacaksam onlar bu rütbeyi napsınlar ki ben anlamadım.bundan önce bir forumda sadece moderatördüm...ve resim silip,taşıyabiliyordum diğer arkadaşların resimlerini düzenleyebiliyordum...modken bunu yapabiliyordum ama yardımcılarıma rütbe verip kullanma imkanı veremiyorummm...ben anlatamıyorum galiba:(((
serdem demiş ki:eğer adminstratör ya da co admine panel çamayacaksam onlar bu rütbeyi napsınlar ki ben anlamadım.bundan önce bir forumda sadece moderatördüm...ve resim silip,taşıyabiliyordum diğer arkadaşların resimlerini düzenleyebiliyordum...modken bunu yapabiliyordum ama yardımcılarıma rütbe verip kullanma imkanı veremiyorummm...ben anlatamıyorum galiba:(((
Sadece admin yetki verebilir ve alabilir.
Onlara, yani sectiginiz Adminlere özel bir Panel yok, haa kendi grubunuza eklersiniz onlarida, orasi baska, ama ayni penelden girip cikarsiniz.
Yok onu istemiyorum derseniz, moderatörlerin yapabildikleri seylerde var elbette, yetkili yaptiginiz üyeleri izinler bölümünden ( Yönetim Panelinden , Kullanici ismini tiklarsaniz orada izinler bölümü var,) secebilirsiniz.
Umarim konuyu dogru anlamisimdir ??
Yok onu istemiyorum derseniz, moderatörlerin yapabildikleri seylerde var elbette, yetkili yaptiginiz üyeleri izinler bölümünden ( Yönetim Panelinden , Kullanici ismini tiklarsaniz orada izinler bölümü var,) secebilirsiniz.
Umarim konuyu dogru anlamisimdir ??
Photoshoptan admin Yazısınız Bu Çerçevelerin İçine Sürükleyip Kaydedin Rütbe Resmine Ekleyiniz...
Anlamadıysanız Resimli Anlatayım...
Anlamadıysanız Resimli Anlatayım...
teşekkür edrim bu sefer yapabileceğime inanıyorum...gribim geçsin inceıeyeceğim bu konuyu tekrar...sağolun arkadaşlar:)
Önemli Değil...serdem demiş ki:teşekkür edrim bu sefer yapabileceğime inanıyorum...gribim geçsin inceıeyeceğim bu konuyu tekrar...sağolun arkadaşlar:)
bişey soracağım burdan yalnızca sözlemi teşekkür ediyoruz ben teşşekkür butonu görmüyorum.
Hayır İsterseniz...
Teşekkür Etmek İstediğiniz Kişinin Solunda ;
Butonları var + ya basarak ta teşekkür edebilirsiniz...
Teşekkür Etmek İstediğiniz Kişinin Solunda ;
Butonları var + ya basarak ta teşekkür edebilirsiniz...
teşekkür derim butondan da teşekküe ettim.sağolasın...ben anlatamamışım...administratöre taşıma gibi yetkileri iznierden verdim ...anlatmak istediğim buydu ama ben panel detyince sizleri de yanıttım galiba:(
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Script (kod) problem bölümü :: [Çözümlenmiş] Script (kod) problem soruları
1 sayfadaki 1 sayfası