Giriş yap
En son konular
Similar topics
Texture ve Action Siteleri
+5
NathanKress52
ForumTurkiyeSitesi
BigPatroN**
kadirr!
mr.danger
9 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Texture ve Action Siteleri
Sorunuz nedir ? : Texture ve Action Siteleri
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Bildiğimiz gibi ps çalışmalarımızı güçlendiren ve güzelleştiren şeyler Texture ve Action lar.Destek sitesinde bulunanların dışında bunları bulabileceğim sağlam siteler arıyorum.Destek sitesindekileri gezdim lütfen bunların dışında yardımlarınızı bekliyorum.Özellikle grafiker arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hangi programda ? : Ps Cs3
Site adresiniz ? :www.yetkindunya.forum.st
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Bildiğimiz gibi ps çalışmalarımızı güçlendiren ve güzelleştiren şeyler Texture ve Action lar.Destek sitesinde bulunanların dışında bunları bulabileceğim sağlam siteler arıyorum.Destek sitesindekileri gezdim lütfen bunların dışında yardımlarınızı bekliyorum.Özellikle grafiker arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hangi programda ? : Ps Cs3
Site adresiniz ? :www.yetkindunya.forum.st
En son mr.danger tarafından Çarş. 29 Ara. 2010 - 0:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Texture ve Action Siteleri
Kardeşim ben bu siteyi kullanıyorum gayette güzel var. (Sitede her türlü photoshop eklentisi var.)
Teşekkür ederim ama sen benim yazdıklarımı okumadın galiba ?
''Destek sitesinde bulunanların dışında bunları bulabileceğim sağlam siteler arıyorum.Destek sitesindekileri gezdim lütfen bunların dışında yardımlarınızı bekliyorum.''
Diye bir ifade kullandım.Bu site destekte var zaten.Yani bu sitede.
''Destek sitesinde bulunanların dışında bunları bulabileceğim sağlam siteler arıyorum.Destek sitesindekileri gezdim lütfen bunların dışında yardımlarınızı bekliyorum.''
Diye bir ifade kullandım.Bu site destekte var zaten.Yani bu sitede.
Wallpaperez.com da bazı oyun duvarkağıtları muhteşem efektli olabiliyor. O efektleri kullanabilirsiniz.
'This domain is for sale! Buy domain at NoktaDomains.com' diye uyarı çıkıyor bu sitede en altta ? Yani sorun var sitede sanırım.
Başka site var mı , ya da yardımcı olabilecek ?
Başka site var mı , ya da yardımcı olabilecek ?
Sanırım önceki mesjları okumadınız
Bu konudan araştır Adminim
=>https://destek.yetkin-forum.com/t93237-texture-ve-action-siteleri#761238
=>https://destek.yetkin-forum.com/t93237-texture-ve-action-siteleri#761238
İyide "deviantart.com" dünyaca bilinen, sayısı bilinmeyen çalışmalar, sayısı bilinmeyen textureler,psd'ler,brushlar,shapeler vs.. daha milyonlarcamr.danger demiş ki:''Destek sitesinde bulunanların dışında bunları bulabileceğim sağlam siteler arıyorum.Destek sitesindekileri gezdim lütfen bunların dışında yardımlarınızı bekliyorum.''
içeriğin bulundugu bir site. "ForumTürkiyeSitesi" adlı üye vermeseydi ben vericektim deviantart'ı. Bence iyice bir bakın o siteye.
Siz ve diğer grafikerler sadece o siteyi mi kullanıyorsunuz çalışmalarınız için ?
Yok eğer başka siteler kullanıp bizle paylaşmak istemiyorsanız , ona da saygı duyarım.
Yok eğer başka siteler kullanıp bizle paylaşmak istemiyorsanız , ona da saygı duyarım.
deviantart da aradıgın herşeyin iyisini bulabilirsin biraz ingilizce bilmen lazım cok kaliteli bir site bütün photoshop cuların bulusma yeri gibi
onun dısında bulabilecegin siteler var ama atıorum internetten bir action ara farklı bir site cıkar resim altındada link tıklarsın bir kullanıcının deviantart sayfasi cıkar
yani iyi bir arama yaparsan deviantartdan cok iyi yararlanabilirsin .
onun dısında bulabilecegin siteler var ama atıorum internetten bir action ara farklı bir site cıkar resim altındada link tıklarsın bir kullanıcının deviantart sayfasi cıkar
Action , texture gibi keyler ile arama yaptığım zaman pek iyi birşey bulamıyorum.
Paylaşımlara bakıyorum üyelerin profil sayfalarında genellikle.İngilizcem de var.
Mesela nasıl arama yapabilirim ? Biraz daha açar mısınız ?
Paylaşımlara bakıyorum üyelerin profil sayfalarında genellikle.İngilizcem de var.
dediğin gibi keywords lar önemli yoksa dedigi gibi pek sonuc bulamıyorsun
artık keywordslarada grafikerler yanıt versin ben psyi bırakalı uzun zaman oldu
grafikerlerden beklıyoruz keywordsları (:
artık keywordslarada grafikerler yanıt versin ben psyi bırakalı uzun zaman oldu
grafikerlerden beklıyoruz keywordsları (:
Peki , yardımlarınız için teşekkürler , grafikerlerden bekliyoruz cevap.
mr.danger demiş ki:Action , texture gibi keyler ile arama yaptığım zaman pek iyi birşey bulamıyorum.
merhaba,
arama yerine Grunge, Abstract, Miscellaneous & Vector bunlarla arama yapabilirsiniz.
Eğer başka birşeyler ariyorsaniz köşede Category bölümü var oradan Resources & Stock Images girin ve Textures tiklayin . Orada tüm textureler paylaşiliyor. Güzel textureler çıkçağından eminim.
ReDMaD- Aktif-Üye !
-
ReDMaD demiş ki:mr.danger demiş ki:Action , texture gibi keyler ile arama yaptığım zaman pek iyi birşey bulamıyorum.
merhaba,
arama yerine Grunge, Abstract, Miscellaneous & Vector bunlarla arama yapabilirsiniz.
Eğer başka birşeyler ariyorsaniz köşede Category bölümü var oradan Resources & Stock Images girin ve Textures tiklayin . Orada tüm textureler paylaşiliyor. Güzel textureler çıkçağından eminim.
Teşekkürler , başka fikri olan var mı ?
Joshua demiş ki:deviantart da aradıgın herşeyin iyisini bulabilirsin biraz ingilizce bilmen lazım cok kaliteli bir site bütün photoshop cuların bulusma yeri gibi
Arkadaşımızın dediği gibi bende üyeyim texture çeşitleri çok fazla brush felan indirebiliyorsun üye olduğunda çalışmalarını o sitede paylaşıyorsun harika birşey
http://www.deviantart.com/
..BayEsrarengiz..- *****
-
Ben artık texture gibi şeyleri indirmiyorum.. daha öncelerden indirdiklerim var,onları kullanıyorum. Bilgisayarıma birçok kez format attık,onları sakladım gitmedi.. dediğim gibi, deviantart.com bu konularda en iyi sitelerden birisidir. Çaplı bir araştırma yaparsanız dilediğinizden daha fazla şeyler ile karşılaşırsınız. Eğer oradan bulamıyorsanız, ö.m atın bana "bulamadım" diye,ben oradan linkler atıp güzel textureler paylaşırım sizinle.mr.danger demiş ki:Siz ve diğer grafikerler sadece o siteyi mi kullanıyorsunuz çalışmalarınız için ?
Peki , sorun şimdilik diyelim , daha fazla bölümü meşgul etmeyelim.
İlgilenen herkese teşekkürler.
İlgilenen herkese teşekkürler.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası