Giriş yap
En son konular
Similar topics
Bu Fontu nerden bulabilirim ???
4 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu Fontu nerden bulabilirim ???
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? : https://2img.net/u/2913/43/14/22/avatars/21413-41.jpg bu adresteki yazı fontunu
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Volfurem kardeşin yaptığı profil resmindeki o yazı fontu gerekli onu arıyorum.
Hangi programda ? : Adobe Photoshop CS2
Site adresiniz ? : www.metin2pvpcenter.forumclan.com
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Volfurem kardeşin yaptığı profil resmindeki o yazı fontu gerekli onu arıyorum.
Hangi programda ? : Adobe Photoshop CS2
Site adresiniz ? : www.metin2pvpcenter.forumclan.com
En son windows96 tarafından Ptsi 10 Ocak 2011 - 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Bu Fontu nerden bulabilirim ???
Pardon ama niye ?? o yazı fontu gerekli o yüzden açtım bu konuyu özel mesajlara kimse cavap vermiyor.
Geri: Bu Fontu nerden bulabilirim ???
19-DeaTh-19 demiş ki:bişi deil bu benim işim.
Merhaba, Gereksiz mesaj yollamak ve flood yapmak kesinlikle yasaktır. Gereksiz mesaj ve flood yapan üyeye uyarı verilecektir. "Konularda flood yapmak yasaktir. 1. Cezalardan uzak durmak için : flood ,polemik veya terbiyesiz kelimeleri kullanmak kesinlikle yasak. Bu forum sohbet forumu degildir. 2. Lütfen gereksiz mesajlar yollamayin. "tamam yapicam", "yarin yapariz" vs .. gibi mesajlar yasaktir !" Bu, forum destek forumudur. Bu yüzden flood, gereksiz mesaj, polamik ve tartışmalardan uzak durun. Unutmayın ki : Amacımız destek. =} - Grafik kurallarını tekrar okuyun Tesekkür ederiz YetkinForum |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası