Giriş yap
En son konular
Similar topics
Editlemek!(yardım)
5 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Editlemek!(yardım)
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? :Editlemeyi
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Ben bir logo ya da rütbenin üzerindeki yazıyı silip kendi yazımı eklemek istiyorum buna editlemek deniyor sanırım.Bunu nasıl yapabilirim?
Hangi programda ? : PS CS4
Site adresiniz ? : http://icanfootballforum.yetkinforum.info/forum
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Ben bir logo ya da rütbenin üzerindeki yazıyı silip kendi yazımı eklemek istiyorum buna editlemek deniyor sanırım.Bunu nasıl yapabilirim?
Hangi programda ? : PS CS4
Site adresiniz ? : http://icanfootballforum.yetkinforum.info/forum
En son John Cena™ tarafından C.tesi 22 Ocak 2011 - 11:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Editlemek!(yardım)
resmi açıp (O) tuşuna basarsan tool açılır ve dikkatlice editleyebilirsin, unutma copyyright editlersen sorun yaşanabilir, =))
Ben sadeceyazıyı silmek istiyorum ama senin dediğin arkaplanıd a birlikte siliyor
=>Butonlarda yazıyı çıkarmak
Ama bu sadece tek bir renk olan yüzeylerde başırılı olur.Karışık renklerdeki bir resimde denersen sildiğin yerde izler kalır.
Ama bu sadece tek bir renk olan yüzeylerde başırılı olur.Karışık renklerdeki bir resimde denersen sildiğin yerde izler kalır.
CkFeNa- Aktif-Üye !
-
Yazıyı kaldırmanın farklı yolları var. Yazının üstüne arka planın rengini çekersen yokmuş gibi görünür. Eğer arkaplan, karışık renklerdeyse ; resmi yakınlaştırıp ayrıntılı çalışmalısın
Merhaba, Sorun çözülünce, ikonu koymanız gerekiyor. ikonu nasıl koyulur ? : - Mesajın üzerindeki ikonuna tıklayın. - Değiştir ikonu ile hem konu ikonlarını hemde mesajınızı değiştirebilirsiniz. - Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi, ikonunu şeçin ve gönder'e tıklayın. Saygılarımızla, YetkinForum. |
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası