Giriş yap
En son konular
Similar topics
link yönlendirmeleri kaldırma
3 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası
link yönlendirmeleri kaldırma
Sitemizde paylaşmış olduğumuz linkler başka bir yere yönlendiriliyor yetkinform tarafından bunu nasıl iptal edebiliriz üyelerim çok rahatsız oluyorlar ..eğer para ile oluyorsa razıyım ben bunu lütfen bu konuya açıklık getirirmisiniz adminlerim açıklık getirmeden mesajlar siliniyor sonuçta bir açıklama yaparsanız seviniriz bir sürü para veriyoruz ..Ben tüm özelliklerden yararlanıyorum modellerim de açık
Bununla ilgili anket te açılmış lütfen benim gibi düşünenler alttaki linke destek versinler
https://destek.yetkin-forum.com/t95551p25-forumda-verilen-linklere-direk-ulaylsyn#778176
Bununla ilgili anket te açılmış lütfen benim gibi düşünenler alttaki linke destek versinler
https://destek.yetkin-forum.com/t95551p25-forumda-verilen-linklere-direk-ulaylsyn#778176
En son veli81 tarafından Paz 27 Şub. 2011 - 12:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
veli81- ***
-
Geri: link yönlendirmeleri kaldırma
Maalesef kaldırmak şu an için mümkün değil.
Dediğiniz gibi tek yapacağınız şey ankete destek vermek şu an.
Dediğiniz gibi tek yapacağınız şey ankete destek vermek şu an.
Ankete destek vermek en güzeli,yoksa modlar bu tür konuları anında sepete taşıyor..
en iyisi kendi kendine halletmek yetkili kimse cevap vermiyor burada yinede yetkin foma sağol diyelim arkadaşlar olay şu yönlendirmeyi kaldırmak için reklamları üyelere kapatmanız gerekiyor yani paralı ben hallettim sizde böyle yaparsanız problem kalmıyor ...
Ben çözdüm
Ben çözdüm
veli81- ***
-
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Yardımlaşma & destek :: Çeşitli sorunlar :: [Çözümlenmiş] Çeşitli sorular
1 sayfadaki 1 sayfası