Giriş yap
En son konular
Similar topics
Brush saçmalığı :)
2 posters
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası
Brush saçmalığı :)
Merhaba.
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? : Brush'un nasıl transparan olmadan kullandığını..
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Şimdi anlatayım. Ben herhangi brush ile bir kez tıkladığımda tam olarak koyu renk çıkmıyor. Flow'u 100% Opacity değerleri de 100%. Fakat böyle. 5-6 defa tıklamam gerekiyo öyle olunca ama o zamanda daha değişik oluyo etrafında brushta olmayan şeyler çıkıyo. yani ayrıntı falan kalmıyo.
Hangi programda ? : Photoshop cs5
Site adresiniz ? : yok (eğer çok lazımsa bilgisaymaz.net'ti ama artık degil )
Biraz (çok fazla) karışık anlattığım için üzgünüm Ama bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi buda böyle anlatımlarıma falan yansıyo işte öyle :D böyle oldu
Neyi öğrenmek istiyorsunuz ? : Brush'un nasıl transparan olmadan kullandığını..
Ayrıntılı anlatabilir misiniz ? : Şimdi anlatayım. Ben herhangi brush ile bir kez tıkladığımda tam olarak koyu renk çıkmıyor. Flow'u 100% Opacity değerleri de 100%. Fakat böyle. 5-6 defa tıklamam gerekiyo öyle olunca ama o zamanda daha değişik oluyo etrafında brushta olmayan şeyler çıkıyo. yani ayrıntı falan kalmıyo.
Hangi programda ? : Photoshop cs5
Site adresiniz ? : yok (eğer çok lazımsa bilgisaymaz.net'ti ama artık degil )
Biraz (çok fazla) karışık anlattığım için üzgünüm Ama bugün pek iyi hissetmiyorum kendimi buda böyle anlatımlarıma falan yansıyo işte öyle :D böyle oldu
En son Nosferatu tarafından C.tesi 9 Tem. 2011 - 15:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Brush saçmalığı :)
tüm brushlarda öyle ise bi ss gerekebilir
eğer sadece belirli brushlarda ise brushu yapan kişide hata vardır veya kişi öyle olmasını istemiştir.
eğer sadece belirli brushlarda ise brushu yapan kişide hata vardır veya kişi öyle olmasını istemiştir.
Bedava Forum: Yetkinforumun Destek Forumu :: Diğer servisler :: Grafik bölümü :: Grafik Sorunlarınız :: Çözülen konular
1 sayfadaki 1 sayfası